Show aanbod menu

Weet u nog van toen show

 

De “Weet u nog van toen” show brengt u even terug in de tijd.
Een nostalgische mix van komische sketches, gezellige meezingers en interactief entertainment neemt u mee naar vervlogen tijden.

De show wordt opgevoerd door 4 ervaren acteurs/entertainers die elk hun eigen kwaliteiten in huis hebben.

Verscheidene komische sketches, zoals bekend uit de grote revueshows van vroeger, worden afgewisseld met gezellige bekende meezingers uit de goede oude tijd die live door de entertainers ten gehore worden gebracht.

Daarnaast zijn er tijdens de show een aantal interactieve momenten waarbij de toeschouwer een rol speelt. In een korte quizronde wordt bijvoorbeeld de algemene kennis van de toeschouwer over vroeger op de proef gesteld. Een ander interactief onderdeel is “Raad een lied (of niet)” waarbij de muzikale kennis van de toeschouwer getest wordt. De “Karaoke meezing ronde” is ook een succesvol interactief onderdeel van de show, lekker meezingen met de tijdloze nummers van vroeger.

De gehele show wordt visueel ondersteund d.m.v. een groot projectiescherm waarop foto, videofragmenten en songteksten getoond worden.
De eenvoudige opzet van het decor (enkele kleine decor items), maakt dat de show ook heel geschikt is voor de kleinere podia.

Kortom een compleet nostalgisch entertainment programma verpakt in een gezellige totaal show!

    •  

Aanvullende informatie.

Duur show: 2x 60 minuten exclusief pauze. Lengte van de pauze in overleg.
Doelgroep: De show is uitermate geschikt voor de 60 plusser/senioren. De muziek genres variëren van Nederlandstalige, Duitse en Franse hits uit de jaren 60,70,80 tot disco classics uit de 70’s, 80’s.
Technisch: De show kan inclusief licht geluid en videotechniek geboekt worden, of op basis van inprik waarbij de opdrachtgever zorgt voor een geschikte licht/geluidsinstallatie.
Opmerking: Scenes kunnen gewijzigd worden in het script.

Benodigdheden op locatie:
Kleedruimte voor 4 personen.
Podium bij voorkeur 5x3m of groter. Kleiner podium kan in overleg.

Enkele sfeerbeelden:

Heeft u iets niet kunnen vinden?

Neem contact op