Drive-in show

Teatro Productions heeft een breed scala aan mogelijkheden op drive-in show gebied. Wij hebben voor elk feest of evenement een passende show voor u beschikbaar. Maak hieronder een keuze uit het evenement dat het beste bij u past of neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Jubileumfeest

Meer info

schoolfeest

Schoolfeest

Meer info

bedrijfsfeest

Studentenfeest

Meer info

tentfeest

Tentfeest

Meer info

Themafeest

Meer info

JUBILEUM

12,5 jaar getrouwd? U viert uw 25 jarig huwelijk? U bent 50 geworden? Allemaal redenen voor een feestje!

Onze allround DJ’s verzorgen de muziek die perfect aansluit op uw wensen. Van klein tot zeer groot, wij kunnen uw feest tot een succes maken. Tip: Boek één van onze typetjes in combinatie met de drive-in; uw gasten zullen dit jubileum nooit vergeten!

Contact opnemen

SCHOOLFEEST / GALA

Teatro Productions heeft jarenlange ervaring op het gebied van Schoolfeesten en gala’s. Onze DJ’s passen hun repertoire aan naar de leeftijd van de scholieren of studenten.

Door de grote muziekcollectie wordt er voor een ieder wat wils gedraaid. Kortom; één groot feest!

Contact opnemen

STUDENTENFEEST

Teatro Productions heeft jarenlange ervaring met het organiseren van studentenfeesten en -gala’s. Van een klein feestje tot een feestlocatie compleet omgebouwd tot discotheek; u bent bij ons aan het goede adres. Onze DJ’s spelen naadloos in op de muziekwensen van uw gasten en draaien elke gewenste stijl. Gegarandeerd feest!  Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TENTFEEST

Teatro Productions levert het complete pakket voor een geslaagd evenement. Door ons grote arsenaal aan eigen apparatuur zijn wij zeer flexibel in de opstelling. Intelligent licht, LED lampen, blinders, stroboscopen, lasers, special FX (confetti, co2, flame) en natuurlijk niet te vergeten onze grandioze geluidsset geschikt tot 2000 personen. Alles wordt uit de kast gehaald om uw publiek een spetterende avond te bezorgen!

Contact opnemen

THEMAFEEST

Geïnteresseerd in een gethematiseerd feest of evenement? Informeer dan naar onze thema voordeelpakketten. Typetjes die uw gasten op gepaste wijze ontvangen. Een drive-in show met passende decoraties en muziek. Een live act die aansluit op het thema. Vele configuraties en mogelijkheden zijn mogelijk, waaronder:

  • Griezel;
  • Disco Classics;
  • 70’s & 80’s;
  • Tropiscal;
  • Country & Western;
  • Après Ski;
  • Kerst.

Heeft u zelf een leuk idee? Wij denken graag met u mee!

Contact opnemen

MEER SFEER 

Als aanvulling op onze van zichzelf al speciale feesten kunt u eens denken aan een van onderstaande diensten.

SPECIALS

Wilt u net wat meer uit uw feest of evenement halen? Denk dan eens aan onze special effects zoals confetti, streamers, lasershow, CO2, videogastenboek of bellenblaasmachine.

ENTERTAINER

Een bepaald thema kan uitstekend worden versterkt door een entertainer in te zetten. Uw gasten zullen het thema nog intensiever beleven. Tevens zorgen onze entertainers dat het ijs op unieke wijze gebroken wordt.

AVONDVULLEND

Wilt u eens iets anders dan een drive-in show? Denk dan eens aan onze avondvullende programma’s, zoals de spelshows Hou van Holland en De Meisjes tegen De Jongens of een complete dinnershow met uiteenlopende thema’s.

IMPRESSIE

Heeft u iets niet kunnen vinden?

Neem contact op