Entertainment

Teatro Productions is uw partner op het gebied van entertainment. Onze typetjes, live-acts, avondvullende programma’s en dinnershows zijn uniek en daarom uitermate geschikt voor allerhande feesten of evenementen.

Typetjes

Meer info

Live-Act

Meer info

Spelshows

Meer info

dinner

Dinnershow

Meer info

Theatershows

Meer info

TYPETJEs

Acts & Typetjes maken uw feest of evenement compleet!
Een bepaald thema kan uitstekend worden versterkt door een act of typetje in te zetten. Uw gasten zullen het thema nog intensiever beleven. Tevens zijn acts & typetjes unieke ijsbrekers. Een kort overzicht van beschikbare typetjes:

ENTREE ACT: Beveiliging, butler, de dikke & de dunne, Engelse Bobby, Lakeien of Zwervers.

TYPETJES: Bediening, Disco Johnny, Glamour Fotograaf, Gastheer of Gastvrouw, Japanse Toeristen, Maffiafiguren, Majoor & Militair, Onsmakelijke kok, Ontdekkingsreiziger, Schoonmaaksters, Sjonnie & Anita, Waarzegster of Wilhelmpie.

Staat uw typetje er niet tussen, heeft u zelf een leuk idee of moeite met kiezen? Wij adviseren u graag!

Contact opnemen

Live – Act

Onze typetjes kunnen ook ingezet worden als sfeerverhogende live-act. Perfect om uw feest of evenement een extra dimensie te geven en om de dansvloer te vullen.

BESCHIKBARE LIVE ACTS: Andere h6, Elvis, Apres Skileraar Hans, Tina Returner, Disco Johnny of Hollandse Hits.

Staat uw favoriet niet in bovenstaand rijtje? Daag ons uit en neem contact met ons op!

Contact opnemen

AVONDVULLENDE PROGRAMMA’S

Teatro Productions ontwikkelt verschillende  showproducties voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. 
Zo heeft Teatro Productions een aantal shows ontwikkeld die op locatie uitvoerbaar zijn. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden is hier onder te vinden. Staat uw show er niet bij of heeft u zelf een leuk idee? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Spelshows

DE MEISJES TEGEN DE JONGENS SPELSHOW

Bekend van TV: De strijd der seksen!

Een leuke interactieve spelshow waar antwoord gegeven wordt op de vraag ‘Wie is er beter, de meisjes of de jongens?’ De teams strijden tegen elkaar in rondes als spelling, topografie, muziekkennis en algemene kennis. Ook worden de rondes ‘Wie ben ik?’ en het letterpakken spel gespeeld. Een avondvullend programma die uw gasten niet snel zullen vergeten!

Contact opnemen

HOU VAN HOLLAND SPELSHOW

Wat weet u van de bekende Hollandse meezingers, TV tunes, topografie, spelling en nieuws fragmenten?

Onze Hou van Holland show is een leuke spelshow  waarbij allerlei vragen en muziekstukken de revue passeren. Tijdens leuke spelrondes vol muziek, quizelementen en “Ooh ja” momenten worden volop punten verdiend en zal blijken welk team de meeste Hollandse kennis heeft! Maar het winnende team wordt uiteindelijk bepaald in de gezellige karaoke corner. Nederlandse gezelligheid ten top!

Contact opnemen

QUIZKNOPPEN

Ons quizsysteem is ook los te huur!

Geleverd met maximaal 6 quizknoppen, inclusief verlichting en showmasterdesk. Ook uitermate geschikt als activatiesysteem voor bijvoorbeeld uw bedrijfsopening, in combinatie met confetti shooters, CO2 effecten of valsysteem.

Neem contact op voor een aanbod dat past bij uw evenement!

 

DINNERSHOWS

FUN-AIR DINNERSHOW

Ga mee met Fun Air op een reis vol entertrainment en culinaire verassingen!

Tijdens deze avondvullende dinnershow wordt u door de piloot en zijn bijzondere bemanning meegenomen op een reis rond de wereld. Nadat u bij binnenkomst op ludieke wijze bent ingecheckt volgen de speciale veiligheidsinstructies. Eenmaal opgestegen wordt u door de bemanning in de watten gelegd. Het toestel doet verschillende landen aan en u maakt op culinaire en artistieke wijze kennis met het land.Deze show kan in verschillende variaties op verschillende locaties worden uitgevoerd.

Contact opnemen

 

WESTERN DINNERSHOW

Howdy Cowboy! Ga met ons mee op een reis naar het wilde westen!

Tijdens de western dinnershow worden uw gasten door de onze sherrif. Hij zorgt dat uw gasten gefouilleerd worden en zorgt dat er geen wapens en/of andere illegale zaken mee naar binnen worden genomen. Bij de entree worden uw gasten ook gefotografeerd. Ze nemen plaats voor een fotowand om een zogenaamde ‘mugshot’ te maken. De gemaakte foto’s worden na afloop van de feestavond digitaal aangeleverd.

Na de ontvangst worden uw gasten meegenomen op een humoristische muzikale trip door het wilde westen. Verschillende (live-)acts en sketches passeren de revue om uw gasten op laagdrempelige manier een leuke avond te bezorgen. Tussen de acts door kunnen uw gasten genieten van een hapje en een drankje, verzorgt door het Stien’n boer. Gedurende de avond klinkt er achtergrondmuziek. Als afsluiting van de avond verzorgt de DJ het laatste uur gezellige muziek.

Contact opnemen

LAS VEGAS SHOWNIGHT

Een dinershow die u meeneemt naar een chique nachtclub in het bruisende Las Vegas.

Uw gasten worden als VIP ontvangen bij de entree en krijgen tussen de diner gangen door een gevarieerd show programma voorgeschoteld. Beleef de avond van uw leven met zang, dans en amusement in Las Vegas stijl!

Contact opnemen

THEATERSHOWS

Teatro Productions ontwikkelt verschillende theater- en showproducties voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. 

Zo heeft Teatro Productions bijvoorbeeld de kindervoorstelling ‘Kareltje & Jasmijn’ ontwikkeld voor Avonturenpark Hellendoorn.Daarnaast heeft Teatro Productions een aantal theatershows ontwikkeld die op uw locatie uitvoerbaar zijn. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kijkt u hieronder of verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

VOLWASSEN THEATER

Teatro Productions ontwikkelt al jaren lang theatershows gericht op volwassenen. Denk hierbij aan “De weet u nog van toen revue” of de vele Dinnershows die door de jaren heen zijn ontwikkeld. Wilt u dit ook in uw theater? Neem dan contact op!

Contact opnemen

KINDER THEATER

Met Kareltje & Jasmijn beleef je doldwaze avonturen in Hotel 999. Kareltje is een vrolijke kok en is gek op slagroomtaarten. Jasmijn is de eigenaresse van Hotel 999, het hotel met 999 verschillende kamers. Jasmijn is heel stoer en sterk. Kareltje & Jasmijn zijn dikke vrienden en samen beleven ze de spannendste avonturen!

Contact opnemen

Heeft u iets niet kunnen vinden?

Neem contact op