Zakelijk

Teatro Productions levert al jaren bedrijfsevenementen op maat. Van een opening of productpresentatie met lasershow tot een compleet verzorgde thema-avond, het kan allemaal. Door onze veelzijdigheid op het gebied van acteurs, licht- en geluidsapparatuur, evenals lasershows en special FX (confetti, CO2, flame effects) maken wij van uw evenement een ware happening.

Bedrijfsfeest

Meer info

bedrijfsfeest

Personeelsfeest

Meer info

opening

Opening

Meer info

presentatie

Presentatie

Meer info

event-onsite

Event on Site

Meer info

BEDRIJFSFEEST

Teatro Productions levert al jaren bedrijfsfeesten op maat. Van een opening of productpresentatie met lasershow tot een compleet verzorgde thema-avond, het kan allemaal!

Door onze veelzijdigheid op het gebied van acteurs, licht- en geluidsapparatuur, evenals lasershows en special FX (confetti, CO2, flame effects) maken wij van uw bedrijfsevenement een ware happening.

Contact opnemen

PERSONEELSFEEST

Als u eens heel wat anders wilt met uw personeelsfeest dan heeft Teatro het juiste recept.

Wij verzorgen uw feest zoals u het wilt. Wij verzorgen de muziek, benodigde apparatuur en natuurlijk mogen onze typetjes en live-acts ook niet ontbreken. U kunt een keuze maken uit het thema dat het best past binnen uw wens. Teatro levert, in overleg met u, alles op maat zodat het een onvergetelijk feest wordt waar nog lang over nagepraat zal worden.

Contact opnemen

OPENING

U wilt uw fabriekspand, winkelpand, kantoorpand of nieuwe afdeling openen of heropenen? Teatro kan deze opening nog feestelijker maken dan dat u in gedachten had. Teatro heeft alles in huis om de sfeer te vergroten. Van typetjes die uw gasten aan de deur ontvangen tot bijzondere speciale effecten, wij maken van uw opening een onvergetelijke happening. Met onze grote voorraad licht-, geluid- en videoapparatuur zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Contact opnemen

PRESENTATIE

Teatro Productions is uw partner op het gebied van (bedrijfs)presentaties. Beeld, geluid, sfeervolle verlichting en speciale effecten; wij leveren het allemaal. Samen met u maken we uw presentatie er één om nooit te vergeten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact opnemen

EVENT ON SITE

U houdt uw bedrijfsfeest dan op uw eigen locatie, in uw eigen pand. Wij zorgen ervoor dat uw feest er niet minder spectaculair en spraakmakend om wordt!

Wij toveren uw kantine, hal, loods of een andere bedrijfsruimte om in een oogverblindende feestzaal. Met een stijlvolle aankleding, gezellige zitjes, sfeervolle lichteffecten, een podium, dansvloer, geluidsinstallatie, noem maar op. U herkent uw eigen bedrijfsruimte niet meer!

Event on Site is flexibel en toepasbaar in elke ruimte, of u nu zestig, honderd of vijfhonderd gasten verwacht. Euro Entertainment en Teatro Producties hebben hiervoor alles zelf in huis. Dat maakt het extra aantrekkelijk. Financieel en organisatorisch. U heeft één aanspreekpunt. Ook de catering, artiesten, bands en ander entertainment zijn bij ons in professionele handen.

Contact opnemen

MEER SFEER 

Meer sfeer tijdens uw bedrijfsfeest? Boek dan als extra één van onze sfeermakers!

CONFETTI SHOOTERS

Onze confetti / streamer shooters staan garant voor het echte ‘wauw!’ moment.

Deze professionele confetti shooter(s) schiet tot 20 meter streamers of confetti. Verschillende kleuren of kleurcombinaties zijn mogelijk.

LASERSHOW

Een geweldige extra toevoeging aan uw feest of evenement. Onze 3 Watt RGB Laser zorgt voor een extra dimensie aan uw huwelijksfeest.

Deze professionele laser kan, in combinatie met ons 3 meter grote projectiescherm, prachtige projecties weergeven, maar ook voor een geweldige beam show zorgen.

 

 

VIDEO GASTENBOEK

Een keer iets anders dan het standaard gastenboek op uw feest of evenement? Ons videogastenboek is hiervoor uitermate geschikt.

Uw gasten kunnen door middel van een eenvoudige interface een videoboodschap achter laten in ons videogastenboek. Na afloop van uw feest worden de video’s gemonteerd, of op verzoek los, digitaal of op DVD aangeleverd. Een unieke herinnering aan uw evenement!

VERLICHTE DANSVLOER

Laat uw feestlocatie shinen met een LED verlichte dansvloer.  Uw gasten worden als een magneet naar deze dansvloer toegetrokken. Voetjes van de vloer en let’s dance!

 

Heeft u iets niet kunnen vinden?

Neem contact op