KIDS

Speciaal voor kids heeft Teatro Productions diverse vormen van kinderentertainment. 
Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden verwijzen wij u naar onze categoriën hieronder:

Kareltje & vrienden

Meer info

bakfiets

Mega Bakfietsshow

Meer info

monkey

Monkey WonkeyShow

Meer info

kinderentertainment

ballonnen chef(je)

Meer info

Kinder Schminkers

Meer info

Kareltje en zijn vriendjes

KARELTJE EN ZIJN VRIENDJES

Kareltje is een vrolijke stuntelige kok en is gek op slagroomtaarten. Kareltje heeft veel vrienden. Hiermee beleeft hij spannende avonturen.

 

Jasmijn is de eigenaresse van Hotel 999, het hotel met 999 kamers. Ze is heel stoer en sterk maar ook heel lief! Speurneus Pet vindt alles verdacht en zoekt overal iets achter. Met zijn vergrootglas onderzoekt hij alles en iedereen. Kek de Spelletjesgek is dol op spelletjes, maar kan niet zo heel goed tegen zijn verlies. Daarom probeert hij de spelletjes naar zijn hand te zetten. Met alle komische gevolgen van dien.

 

Alle vrienden van Kareltje zijn alleen of samen met Kareltje of één van zijn vrienden te boeken voor een leuke interactieve show bij u op locatie. Met muziek, dansjes, humor en spelletjes zullen de kinderen zich geen moment vervelen. Ideaal voor uw kinderfeestje, bedrijfsfeest, braderie of gewoon zomaar!

Contact opnemen

KARELTJE & JASMIJN

Met Kareltje & Jasmijn beleef je doldwaze avonturen in Hotel 999. Kareltje is een vrolijke kok en is gek op slagroomtaarten. Jasmijn is de eigenaresse van Hotel 999, het hotel met 999 verschillende kamers. Jasmijn is heel stoer en sterk. Kareltje & Jasmijn zijn dikke vrienden en samen beleven ze de spannendste avonturen!

Kareltje & Jasmijn zijn in april, mei, juni ieder weekend en tijdens schoolvakanties te zien in het Gouden Theater Paleis in het Avonturenpark Hellendoorn. Daarnaast verzorgen Kareltje & Jasmijn spetterende optredens door heel Nederland!

Contact opnemen

KIKABALLA DISCOSHOW

De Kareltje en zijn vriendjes KikaBalla Discoshow. Lekker dansen, springen en meezingen met Kareltje en één van zijn vrienden op de allerleukste kinderhits.

Deze show is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kindercarnaval, feesttenten of kinderfeestjes!

Contact opnemen

SINTERKLAASSHOW

Een leuke Sinterklaasshow met een interactieve verhaallijn. Kareltje & Jasmijn ontdekken dat er iets vreemds aan de hand is met de pakjes van Sinterklaas en gaan samen met de kinderen op onderzoek uit. Kareltje haalt hierbij natuurlijk weer de nodige stommiteiten uit die Jasmijn samen met de kinderen op moet lossen.

Aan het eind van deze show worden (de eventueel door ons verzorgde) Sinterklaas en zijn Pieten op een leuke manier geïntroduceerd in de show zodat de Sint en zijn Pieten het programma naadloos over kunnen nemen.

Contact opnemen

MEGA BAKFIETSSHOW

De Mega Bakfiets Show vindt plaats in en om een fleurige bakfiets. Een interactieve show waarbij de entertainer de kinderen vermaakt met liedjes, dansjes, spelletjes, grappen en grollen, ballonnen vouwen en leuke prijsjes.

De bakfiets is gemakkelijk te verplaatsen en is voorzien van een mobiele geluidsinstallatie. Deze mobiele show is hierdoor makkelijk te verplaatsen en dus zeer flexibel en breed inzetbaar.

Contact opnemen

MONKEY WONKEY SHOW

Monkey Wonkey is een ondeugende aap die kan fietsen, praten en zingen. Samen met zijn begeleider vermaakt hij de kinderen met een leuke show vol grappen en grollen. Monkey Wonkey is een show opzich en geschikt voor allerlei gelegenheden.

Contact opnemen

Kinderentertainment

BALLONNEN CHEF

U zult uw ogen niet geloven. Deze goedlachse ballonnen chef kan bijna álles maken, als het maar met ballonnen is. Een geweldige aanvulling op uw kinderfeestje, braderie, bedrijfsfeest en ga zo maar door. Kinderen zullen gek op hem (en zijn prachtige creaties) zijn.

Contact opnemen

SCHMINKERS

Altijd een schot in de roos; onze schminkers. Van prinses tot griezel, van vlinder tot tijger; uw kinderen komen er prachtig uit te zien. Ideaal voor kinderfeestjes, bedrijfsfeesten etc. De schminker is natuurlijk te boeken in combinatie met al ons andere kinderentertainment.

Contact opnemen

Heeft u iets niet kunnen vinden?

Neem contact op