Drive-in, themafeesten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pretium dolor ut nibh tempor, sit amet scelerisque leo porttitor. Aenean blandit massa euismod, venenatis iaculis.

Bruiloft

Bedrijfsfeest

Jubileum

Schoolfeest

Tentfeest

Lasershow

Themafeesten

DJ

Teatro Productions levert sinds jaar en dag de beste DJ’s. Onze DJ’s zijn allen allround georiënteerd, met ieder een eigen specialiteit.  Voor elk feest of evenement hebben wij dus een geschikte DJ voor u. De enorme muziekcollectie zorgt er voor dat aan ieders verzoek voldaan kan worden. Van jong tot oud, van alle stijlen en alle tijden!

Contact opnemen

BRUILOFTSHOW

De mooiste dag van uw leven. Daar hoort ook een grandioos feest bij! Teatro Productions verzorgt al ruim 15 jaar de meest onvergetelijke huwelijksfeesten. Van een klein, intiem feestje bij u thuis tot een zeer complete discoshow, u bent bij ons aan het goede adres. Stijlvol, sfeervol en romantisch zijn termen die wij graag gebruiken om onze bruiloft show te omschrijven.  Onze allround DJ’s verzorgen de muziek voor jong en oud, van alle stijlen en alle tijden.

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere bruiloft is immers uniek, zo dus ook uw wensen. Tijdens een persoonlijk gesprek worden al uw wensen goed doorgesproken. Denk hierbij aan muziekkeuze, openingsdans, verloop van de avond en eventuele speciale wensen.

Tip: 
Boek de bruiloft show in combinatie met een lasershow voor een onvergetelijke ervaring!

Contact opnemen

JUBILEUM

12,5 jaar getrouwd? U viert uw 25 jarig huwelijk? U bent 50 geworden? Allemaal redenen voor een feestje!

Onze allround DJ’s verzorgen de muziek die perfect aansluit op uw wensen. Van klein tot zeer groot, wij kunnen uw feest tot een succes maken. Tip: Boek één van onze typetjes in combinatie met de drive-in; uw gasten zullen dit jubileum nooit vergeten!

Contact opnemen

BEDRIJFSFEEST

Teatro Productions levert al jaren bedrijfsfeesten op maat. Van een opening of productpresentatie met lasershow tot een compleet verzorgde thema-avond, het kan allemaal!

Door onze veelzijdigheid op het gebied van acteurs, licht- en geluidsapparatuur, evenals lasershows en special FX (confetti, CO2, flame effects) maken wij van uw bedrijfsevenement een ware happening.

Contact opnemen

SCHOOLFEEST

Teatro Productions heeft jarenlange ervaring op het gebied van Schoolfeesten. Onze DJ’s passen hun repertoire aan naar de leeftijd van de scholieren of studenten. Door de grote muziekcollectie wordt er voor ieder wat wils gedraaid. Kortom; één groot feest!

Contact opnemen

Wist u dat we ook
entertainment organiseren?

Wij hebben de volgende entertainment voor u op een rij:

 • ACTS / TYPETJES
 • KINDERTHEATER
 • AVONDVULLENDE PROGRAMMA’S
 • SPELSHOWS

Bekijk entertainment

TENTFEEST

Teatro Productions levert het complete pakket voor een geslaagd evenement. Door ons grote aantal eigen apparatuur zijn wij zeer flexibel in de opstelling. Intelligent licht, LED lampen, blinders, stroboscopen, lasers, special FX (confetti, co2, flame) en natuurlijk niet te vergeten onze grandioze geluidsset geschikt tot 2000 personen. Alles wordt uit de kast gehaald om uw publiek een spetterende avond te bezorgen!

Contact opnemen

LASERSHOW

Een geweldige extra toevoeging aan uw feest of evenement. Onze 2,3 Watt RGB Laser zorgt voor een extra dimensie aan uw evenement. Deze professionele laser kan, in combinatie met ons 3 meter grote projectiescherm, prachtige projecties weergeven, maar ook voor een geweldige beam show zorgen.

Onze lasershow is in te zetten bij allerlei evenementen. Een feest van een extra effect voorzien of het nieuwe product van uw bedrijf op een originele manier presenteren? Het kan allemaal!

De lasershow is perfect te combineren met onze bruiloftshow!

Contact opnemen

Complete pakketten

THEMAFEESTEN

Geïnteresseerd in een gethematiseerd feest of evenement? Informeer dan naar onze thema voordeelpakketten. Typetjes die uw gasten op gepaste wijze ontvangen. Een drive-in show met passende decoraties en muziek. Een live act die aansluit op het thema. Vele configuraties en mogelijkheden zijn mogelijk, waaronder:

 • Griezelparty;
 • Disco Classics;
 • Tropisch thema;
 • Country & western;
 • Après Ski;
 • Kerst;
 • Hou van Holland.

Heeft u specifieke wensen voor uw feest of evenement? Informeer snel naar de mogelijkheden!

Meer informatie

Heeft u iets niet kunnen vinden?

Neem contact op